Geef je op voor de Lucifers Slagwerk nieuwsbrief:


(Anti-spam) Hoeveel is 4 + 3 ?Algemeen

In de afgelopen jaren heeft Lucifers Slagwerk een aantal educatieve onderdelen ontwikkeld. De shows "Trommeltaal" en "BoemBoemBoem TakkeTakkeTak" zijn interactieve voorstellingen waarbij de leerlingen van de groepen 1 tot 3 in het basisonderwijs kennis maken met drums, muziek en communicatie. Interactie is de leidraad en de kinderen kunnen en mogen nooit stilzitten. Zie voor uitgebreidere info de overige kopjes. 

Naast deze voorstellingen bieden wij de slagwerkworkshops aan voor de groepen 4 tot 8 in het basissonderwijs en alle klassen van het voortgezet onderwijs. Drums, percussie, djembe en braziliaanse slagwerkworkshops worden door ons verzorgd en uitgevoerd. De workshops zijn per klas uit tevoeren, zijn los af te nemen of op te nemen in een volledig dagprogramma. Dit dagprogramma kan in teken staan van een bepaald thema en dit nemen wij altijd mee in onze workshops/voorstellingen. 

 

Basisschool De Wegwijzer Teteringen:

"Het enthousiasme spatte er vanaf! Wij willen Tim en Silvester namens alle leerlingen en docenten bedanken voor deze onvergetelijke dag" 

Basisschool De Bloemaert Tilburg:

"Het was een zeer interactieve voorstelling waar de kinderen en de leerkrachten van hebben genoten. Ze speelden goed in op de belevingswereld van de kinderen. Complimenten! - Hun enthousiasme is aanstekelijk en dat slaat over op de kinderen"

Basisschool De Lochtenbergh Tilburg:

"Lucifers Slagwerk is er in geslaagd om slagwerk voor iedereen leuk en toegankelijk te maken. Professionaliteit, enthousiasme en ervaring zijn enkele woorden die ze zeker toebehoren."

Mytylschool De Schalm Breda:

"Dat was echt kicken! Allemaal geconcentreerde en enthousiaste koppies van kinderen en twee bevlogen kerels. Het was top en kan het iedereen aanraden!"

VISIO Breda:

"Onze leerlingen beleven muziek vaan op een andere manier door hun visuele beperking. Ze hebben genoten van het gedreun en geroffel van de trommels. Voor Tim en Silvester was het even wennen om met onze doelgroep te werken. Terwijl ze bezig waren pasten ze de voorstelling aan op onze leerlingen. Petje af voor de manier waarop ze dit deden."

 


Share

WebmasterKlachten of vragen over de website?

Mail naar info@lucifersslagwerk.nl of naar TLandman
Webdesign & CMS by TLandman