Geef je op voor de Lucifers Slagwerk nieuwsbrief:


(Anti-spam) Hoeveel is 5 + 2 ?Trommeltaal 

SPECIALE TROMMELTAALWEBSITE

Tim en Silvester presenteren een vrolijke energieke show rond het thema trommelen en communicatie met veel interactie, trommelmuziek en spannende verhalen over de vele functies van het trommelen en grappige interpretaties van onze hedendaagse manier van communiceren. 

Trommelen is meer dan met twee stokjes op een trommel slaan en in het dagelijkse leven communiceren we volop zonder er bij stil te staan. In de voorstelling "Trommeltaal" worden de begrippen trommelen en communicatie verbreed en met elkaar verbonden. Trommelen wordt communicatie en communicatie wordt trommelen. De instrumentfunctie van trommels was vroeger veel uitgebreider dan tegenwoordig. In de Afrikaanse oerwouden waren de trommels de voorlopers van de mobiele telefoons. 

Tegenwoordig staan we 24 uur per dag met elkaar in contact via mobiele telefoons, social media en internet. We communiceren wat af. Stel je voor de we nog steeds al trommelend berichten zouden versturen. Wat zou dat een lawaai opleveren zeg!!

Standaard voorstelling/workshop:

Duur: 30/45 min. 

Publiek: Groep 1 tot 8 

Aantallen: max 3 schoolklassen per voorstelling. 

Extra: Een voorbereidend lesprogramma bestaande uit 4 informatieve lessen in diverse leeftijdscategorieën. 

Combinatie: Deze voorstelling kan in een dagvullend programma worden ingepast waarbij de groepen 1 tot 3 aan de voorstelling Trommeltaal deelnemen en de groepen 4 tot 8 de workshop Trommeltaal volgen.

Rider: Om de voorstelling optimaal tot zijn recht te laten komen verzoeken we u deze rider goed door te lezen: RIDER

Alles in overleg en kan op verzoek aangepast worden. Voor meer informatie neem contact op via ons aanvraagformulier

 


Share

WebmasterKlachten of vragen over de website?

Mail naar info@lucifersslagwerk.nl of naar TLandman
Webdesign & CMS by TLandman