Geef je op voor de Lucifers Slagwerk nieuwsbrief:


(Anti-spam) Hoeveel is 3 + 3 ?Terug

Workshop Drums

Of het nu om teambuilding gaat, een vrijgezellenfeest, een familieuitje, een kinderfeestje of een ander gezellig samenzijn, tijdens een slagwerkworkshop van Lucifers Slagwerk kan men de handjes lekker laten wapperen. Zinvol geweld zou men het dan ook kunnen noemen!

Diverse opties zijn mogelijk van 10 tot 500 personen. Met onze drums, djembe of percussie meppen managers het luie vergaderzweet van zich af, kunnen kinderen hun tomeloze energie grenzeloos botvieren, kunnen mannen en vrouwen hun jachtinstincten oproepen alvorens nog een laatste avond als vrijgezel een feestje te kunnen bouwen. Ook kunnen zelfs familiebanden worden hersteld door tijdens de gezamenlijke muzikale onderneming de onderlinge spanningen los te slaan.

Er zijn een tweetal opties mogelijk: de actieve workshop van twee maal 30 minuten waarbij alle deelnemers actief met de trommels aan de slag gaan of een interactieve workshop voor grote groepen waarbij het publiek zal worden uitgedaagd om energiek met de muzikanten op het podium mee te doen. Naast de standaard workshops hebben we ook diverse leuke arrangementen. Zie de overige kopjes voor ons volledige aanbod. 

Voor meer informatie neem contact op via ons aanvraagformulier

 

Kellebeek College:

"Meer dan 300 medewerkers volgden op 2 april 2013 workshops tijdens de Kellebeek Onderwijsdag. Het was een swingende afsluiting van de dag. Mannen bedankt!

Badmintonclub Bavel:

"Het was een groot succes, de kinderen hebben het er het hele weekend nog over gehad"

Tilburg University:

"Met hun aanstekelijke enthousiasme en energie hebben Tim en Silvester het voor elkaar gekregen een groep wetenschappers een uur lang uit hun comfort zone te halen!"

Familie Kessing:

"Een fantastische workshop met ontzettend veel power!"

 


Share

WebmasterKlachten of vragen over de website?

Mail naar info@lucifersslagwerk.nl of naar TLandman
Webdesign & CMS by TLandman