Geef je op voor de Lucifers Slagwerk nieuwsbrief:


(Anti-spam) Hoeveel is 4 + 1 ?Terug

Drums en diner

In combinatie met Strand Binnen te Breda heeft Lucifers een aantal arrangementen opgesteld. Zo kunt u naast een workshop van Lucifers Slagwerk genieten van de heerlijke borrel, hapjes en bbq-arrangementen van deze locatie in hartje Breda. 

Download hier de diverse arrangementen! 

Strand Binnen:

Strand Binnen is een uniek verzamelpunt van uitjes, sporten, eten en drinken in een sfeervolle omgeving. Een indoor Strand midden in Breda, prachtig gelegen aan de singel en op steenworp afstand van het gezellige centrum.

Strand Binnen is gevestigd in het Leisure Parc aan de Tramsingel 48. Hier is de voormalig Renault dealer omgebouwd tot verzamelpand voor vrijetijdsbesteders. De voormalig autowerkplaats van maar liefst 1.100 m2 is het decor van een sfeervol strand met echt zand en een gezellige strandbar in het midden van de ruimte. Naast het strand bieden de oude magazijnen en overige ruimtes plaats aan groepen voor diners, vergaderingen, presentaties en activiteiten in besloten, zandvrije ruimtes.

De enorme deuren die het pand heeft, kunnen tot aan het 7 meter hoge dak open, zodat je zelfs bij lekker weer ook kunt uitwaaien op het indoor strand. En als de zon ook buiten schijnt geniet je van een lekker hapje en drankje buiten, op het terras.

 

Standaard workshop:

Duur: 2x 30 min workshop met drankje vooraf en tijdens de pauze. Na de workshop kan je hongerig aan tafel! 

Aantallen: standaard tot 60 personen, meer deelnemers in overleg mogelijk.

Alles in overleg en kan op verzoek aangepast worden. Voor meer informatie neem contact op via ons aanvraagformulier


Share

WebmasterKlachten of vragen over de website?

Mail naar info@lucifersslagwerk.nl of naar TLandman
Webdesign & CMS by TLandman