Geef je op voor de Lucifers Slagwerk nieuwsbrief:


(Anti-spam) Hoeveel is 5 + 1 ?Trommeltaal op reis! 

SPECIALE TROMMELTAALWEBSITE

Na de succesvolle eerste versie van "Trommeltaal" is deze doorontwikeld en presenteren wij "Trommeltaal op Reis!". Tim en Silvester nemen je mee op reis en laten zo zien en horen dat we over de gehele wereld kunnen communiceren met onze drums! Vele muziekstijlen en soorten komen voorbij net als de mooie, speciale en bijzondere instrumenten die daarbij horen. 

Naast deze leuke en leerzame voorstelling is er ook een lespakket ontwikkeld van 10 lessen welke in de klas door de eigen docent of door een van onze docenten kunnen worden gegeven. Leer muziek maken met Lucifers Slagwerk: verschillende instrumenten, ritmes, melodiën en noten leer je tijdens deze lessen en komen tijdens de voorstellingen en workshop op school tot hun recht. Samen maken we een grootse eindshow en laten we al het publiek dansen op onze eigen gemaakte beats! 

Standaard voorstelling/workshop: 

Duur: 30/45 min. 

Publiek: Groep 1 tot 8 

Aantallen: max 3 schoolklassen per voorstelling. 

Extra: Een voorbereidend lesprogramma bestaande uit 10 informatieve lessen in diverse leeftijdscategorieën. 

Combinatie: Deze voorstelling kan in een dagvullend programma worden ingepast waarbij de groepen 1 tot 3 aan de voorstelling Trommeltaal deelnemen en de groepen 4 tot 8 de workshop Trommeltaal volgen.

Alles in overleg en kan op verzoek aangepast worden. Voor meer informatie neem contact op via ons aanvraagformulier

 

 


Share

WebmasterKlachten of vragen over de website?

Mail naar info@lucifersslagwerk.nl of naar TLandman
Webdesign & CMS by TLandman